top of page

Sunekos Performa

Sunekos Performa er en injeksjonsbehandling som består av ren hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen og spesifikke aminosyrer. Behandlingen er fin for områder hvor man ønsker å jobbe med hudkvalitet, uten å tilføre volum, som for eksempel øyepartiet. 

Sunekos Performa

Sunekos Performa er en behandling som vil stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden, samt tilføre fukt både i de dypere hudlagene og mer overfladisk. Behandlingen kan gjøre på flere områder i ansiktet, hals og bryst, men den er spesielt fin for øyeområdet - her kan den hjelpe på fuktnivået, redusere fine linjer og mørke områder som er forårsaket av tynn hud (behandlingen jobber med hudtykkelsen).

Behandlingen består av en kur på 2-3 behandlinger (avhengig av utgangspunkt) med 2 ukers mellomrom. Ofte kan du se forbedringer allerede etter den første behandlingen, alt avhengig av hudstruktur og tilstand. Men det endelige resultatet ser man gjerne ikke før ca.1 måned etter siste behandling. 

Obs! Det er ikke uvanlig at man er hoven i området som er behandlet i etterkant. Hos noen går hevelsen raskt ned, hos andre kan den vedvare 24-72 timer. Injeksjonen settes i små mikropapler, og disse forsvinner ofte ila noen timer.

Pris   2300 kr

bottom of page