top of page

Profhilo

Ettersom vi blir eldre, mister vi kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden. Det er disse stoffene som styrker, fukter og gir elastisitet i huden, slik at tap av dette da fører til en aldret og løs hud. Profhilo er en behandling som er utviklet for å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så disse bindevevsfibrene kan gjenskapes av kroppen selv.

Profhilo 2.jpg

Profhilo består av hyaluronsyre som injiseres inn under huden via få stikk. Denne typen hyaluronsyre er bygget opp på en annen måte enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, og virker ved å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Og av denne grunn anses produktet for å være en bio-stimulator. 

Profhilo injiseres via få stikk i området med løs hud. Spredningen av produktet er stor, og dette gjør da at hele huden blir forynget, og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved fillerinjeksjoner, og man får dermed et naturlig resultat. Behandlingen kan utføres på hals, hender, ansikt og bryst, men også andre steder på kroppen med løs hud, som for eksempel på armer, knær og mage.

Etter behandlingen kan man se stikkene hvor injeksjonen er utført, gjerne som små myggstikk. Men disse forsvinner innen 12-24 timer. Man kan også få forbigående blåmerker. En betydelig oppstramming av huden vil man se 4 uker etter første injeksjonsbehandling. Det anbefales da å utføre en behandling til. Resultatet av denne behandlingen er langvarig, og kan holde i over et år. 

Første behandling      3500 kr

Andre behandling      3000 kr

bottom of page