OM OSS

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
ANN KRISTIN BLIX

Innehaver og behandler i klinikken er Ann Kristin Blix. Hun har vært autorisert sykepleier siden 2000, og har senere tatt videreutdanning innen kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Hudpleieakademiet. I tillegg er hun utdannet fotterapeut. 

Ann Kristin er sertifisert innen en rekke estetiske behandlinger, og er opptatt av å alltid være faglig oppdatert. Hun har derfor de siste årene deltatt på flere kongresser, kurs og konferanser, både i inn- og utland. 

OM OSS

ANSVARLIG LEGE
STEPHAN C. TRUEDSSON

Medisinsk ansvarlig lege i klinikken er Dr. Stephan Truedsson. Han holder jevnlig kurs for oss, og holder oss hele tiden oppdatert på nye prosedyrer og behandlinger. Alle behandlinger i klinikken blir godkjent av Stephan.

Han er spesialist i estetisk medisin og har jobbet med estetisk medisin siden år 2000. Han har personlig, høy faglig ekspertise, og er opptatt av behandlinger og prosedyrer som komplimenterer og fremhever den eksisterende, naturlige skjønnheten hos pasienten. 

President Harbitz gate 20D
0259 Oslo

Tlf. 901 74 462

Ann Kristin er å finne på SkinClinic Jessheim på tirsdager, og i Hønefoss på onsdager (Fredrik & Louisa)

Ta kontakt for mer informasjon eller for å booke time (time i Hønefoss kan også bookes online via link øverst til høyre på siden),
og følg oss gjerne i sosiale medier for å få siste oppdateringer.

Andre steder du kan finne Ann Kristin: 

Tlf 918 24 649