top of page

Behandlinger på Jessheim

På mandager og tirsdager finner du Ann Kristin hos SkinClinic Jessheim, og her har hun tilgang til medisinsk utstyr som gjør det mulig å tilby noen flere behandlinger enn i Hønefoss.
Følgende behandlinger tilbys kun på Jessheim:

Ta kontakt på tlf eller sosiale medier for time på Jessheim
IMG_2398.JPG

Laser

På Jessheim har vi tilgang til flere lasere fra Quanta-systems, hvor vi da kan behandle sprengte blodkar, pigmentflekker, fjerne tatoveringer og hjelpe deg med varig hårreduksjon. 

Priser fra 600 - 1700 kr, avhengig av område som skal behandles. Vi har også ulike pakkepriser. Under følger noen priseksempler på hårfjerning, men ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Ansikt          1000 kr

Hake            600 kr

Bikinilinje       900 kr

Brasiliansk    1300 kr

Legger         1600 kr

Lår              1600 kr

Rygg           1700 kr

Armhuler og bikini                    1600 kr

Armhuler og legger                   1900 kr

Lår og legger                           2000 kr

Armhuler, bikini og legger          2700 kr

Lår, legger, armhuler og bikini     3200 kr

Full kropp                                4600 kr

Hydrafacial

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Etter en HydraFacial-behandling, vil du merke umiddelbare resultater. Huden vil føles jevnere, mykere og mer hydrert som et resultat av de eksfolierende syrene og fuktighetsgivende ingrediensene som brukes. Du kan også merke en svak reduksjon i hevelse på grunn av god lymfedrenasje. Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

I behandlingen rengjøres huden med lett vakuumsug, i kombinasjon med ulike serum. Dette øker blod- og lymfesirkulasjonen, og døde hudceller og avfallsstoffer fjernes effektivt. Deretter tilføres næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte for å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.

HydraFacial følger de samme trinnene som i en grunnleggende medisinsk ansiktsbehandling: rensing og peeling, kjemisk peeling, ekstraksjoner og infusjon av serum. Alle de fire trinnene administreres gjennom forskjellige vedlegg på HydraFacial-enheten. Innretningen og bevegelsen av enheten øker lymfedrenasje og forbedrer sirkulasjonen i huden.

Klassisk hydrafacial        1499 kr

Tillegg for ekstra ampuller  200 kr

bottom of page