JESSHEIM

På tirsdager finner du Ann Kristin hos SkinClinic Jessheim, og her har hun tilgang til medisinsk utstyr som gjør det mulig å tilby noen flere behandlinger enn i Hønefoss.
Følgende behandlinger tilbys kun på Jessheim:

LASER

På Jessheim har vi tilgang til den nyeste laseren til Quanta-systems, hvor vi med laser kan behandle sprengte blodkar, fjerne tatoveringer og hjelpe deg med varig hårreduksjon. 

PRISER FRA 600 – 1700,- 
AVHENGIG AV OMRÅDE SOM SKAL BEHANDLES

VI HAR OGSÅ ULIKE PAKKEPRISER – SPØR FOR MER INFO OM DISSE

HYDRAFACIAL

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Etter en HydraFacial-behandling, vil du merke umiddelbare resultater. Huden vil føles jevnere, mykere og mer hydrert som et resultat av de eksfolierende syrene og fuktighetsgivende ingrediensene som brukes. Du kan også merke en svak reduksjon i hevelse på grunn av god lymfedrenasje.
Ved gjentagende behandlinger, ser vi gode resultater på store porer, tørr og grov hud, akne, pigmentflekker og fine linjer og rynker.

I behandlingen rengjøres huden med lett vakuumsug, i kombinasjon med ulike serum. Dette øker blod- og lymfesirkulasjonen, og døde hudceller og avfallsstoffer fjernes effektivt. Deretter tilføres næringsstoffer som antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv måte for å behandle spesifikke hudproblemer og tilstander.

HydraFacial følger de samme trinnene som i en grunnleggende medisinsk ansiktsbehandling: rensing og peeling, kjemisk peeling, ekstraksjoner og infusjon av serum. Alle de fire trinnene administreres gjennom forskjellige vedlegg på HydraFacial-enheten. Innretningen og bevegelsen av enheten øker lymfedrenasje og forbedrer sirkulasjonen i huden.

CLASSIC HYDRAFACIAL 1499,-
DR. NASSIF HYDRAFACIAL 1799,-
Tillegg for ekstra ampuller 200,-