top of page

Fillerbehandling

Hyaluronsyre finnes naturlig i dermis (lærhuden), og spiller en essensiell rolle i huden. Ved fillerbehandling brukes en hyaluronsyregelè til å skape/gjenskape volum.

iStock_000078445711_Full-1024x656.jpg

Hyaluronsyren gir huden din et mykt og friskt utseende, bidrar til elastisitet, fasthet og fuktbalanse ved at den binder vann i huden og gir volum i dermis. Men mengden hyaluronsyre i kroppen avtar fra fylte 25 år, og ved 40-50-års alder har vi i gjennomsnitt mistet 50% av kroppens naturlige ungdomskilde. Av denne grunn får vi tørrere hud og mindre volum, slik at kinn og kinnben kan miste fasong og bli mer innsunket. Rynker blir mer synlige, og ansiktets konturer forandrer seg.

Fillere gir umiddelbare resultater, har en virketid på inntil ett år, og kan etterfylles så ofte man vil. Vi bruker fillere for å gi volum til lepper, rynker, folder, arr og defekter, samt for å gi huden en fuktighetsboost fra innsiden. Fillere kan også brukes i kombinasjon med botulinumtoksin (medisinsk rynkebehandling) for å oppnå det resultatet du ønsker.

Teosyal Skinbooster er en generell hudforbedrende behandling. Den går ut på at en blanding av hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og antioksidanter injiseres i huden. Dette gir glød, fukt og bedrer hudstrukturen. En perfekt behandling for deg som ønsker å freshe opp huden.

Skinboosteren settes som små micropapler rett under huden, som vil jevne seg ut i hudlaget. Det anbefales å ta 2-3 behandlinger med 1 ukes mellomrom for best resultat. Gjentatte behandlinger kan glatte ut fine linjer og øke fuktbalansen.

Filler 1 ml               3100 kr

RHA kiss 0,7 ml      2900 kr

Skinbooster 1 ml      2000 kr

Skinbooster 2 ml      2600 kr

bottom of page