top of page

Fillerbehandling

Hyaluronsyre finnes naturlig i dermis (lærhuden), og spiller en essensiell rolle i huden. Ved fillerbehandling brukes en hyaluronsyregelè til å skape/gjenskape volum.

iStock_000078445711_Full-1024x656.jpg

Hyaluronsyren gir huden din et mykt og friskt utseende, bidrar til elastisitet, fasthet og fuktbalanse ved at den binder vann i huden og gir volum i dermis. Men mengden hyaluronsyre i kroppen avtar fra fylte 25 år, og ved 40-50-års alder har vi i gjennomsnitt mistet 50% av kroppens naturlige ungdomskilde. Av denne grunn får vi tørrere hud og mindre volum, slik at kinn og kinnben kan miste fasong og bli mer innsunket. Rynker blir mer synlige, og ansiktets konturer forandrer seg.

Fillere gir umiddelbare resultater, har en virketid på inntil ett år, og kan etterfylles så ofte man vil. Vi bruker fillere for å gi volum til lepper, rynker, folder, arr og defekter, samt for å gi huden en fuktighetsboost fra innsiden. 

Teosyal Skinbooster er en generell hudforbedrende behandling. Den går ut på at en blanding av hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og antioksidanter injiseres i huden. Dette gir glød, fukt og bedrer hudstrukturen. En perfekt behandling for deg som ønsker å freshe opp huden.

Skinboosteren settes som små micropapler rett under huden, som vil jevne seg ut i hudlaget. Det anbefales å ta 2-3 behandlinger med 1 ukes mellomrom for best resultat. Gjentatte behandlinger kan glatte ut fine linjer og øke fuktbalansen.

Filler 1 ml               3100 kr

RHA kiss 0,7 ml      2900 kr

Skinbooster 1 ml      2000 kr

Skinbooster 2 ml      2600 kr

Komplikasjoner er sjeldne, men behandlingen er ikke uten risiko.

 

De mest vanlige bivirkningene er blåmerker, hevelse og ømhet rundt innstikksstedet. Det kan også oppstå klumper/ujevnheter (disse kan ofte masseres vekk eller fjernes med hyalase), og om filleren legges for overfladisk kan man oppleve at man "ser" den - også kalt "tyndall-effekt".

 

De mer alvorlige komplikasjonene som kan oppstå er infeksjon ved innstikksstedet, betennelse i huden, granulomer, vaskulær okklusjon (altså at en blodåre tettes og vevet rundt ikke får oksygen og dermed dør) og blindhet. Disse alvorlige komplikasjonene er meget sjeldne, men på verdensbasis har det vært noen tilfeller.

 

For å kunne gi forsvarlig behandling er det viktig med god anatomiforståelse og oppdatert kunnskap rundt selve behandlingen og komplikasjoner. Vi har deltatt på flere kurs i komplikasjonshåndtering, både i Norge og utlandet - og dette er noe vi årlig oppdaterer oss på.
 

bottom of page