DSC_1049-Edit

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
ANN KRISTIN BLIX

Innehaver og behandler i klinikken er Ann Kristin Blix. Hun har vært autorisert sykepleier siden 2000, og har senere tatt videreutdanning innen kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Hudpleieakademiet. I tillegg er hun utdannet fotterapeut. 

Ann Kristin er sertifisert innen en rekke estetiske behandlinger, og er opptatt av å alltid være faglig oppdatert. Hun har derfor de siste årene deltatt på flere kongresser, kurs og konferanser, både i inn- og utland. 

Skjermbilde 2020-09-30 kl. 21.09.08

ANSVARLIG LEGE
STEPHAN C. TRUEDSSON

Medisinsk ansvarlig lege i klinikken er Dr. Stephan Truedsson. Han holder jevnlig kurs for oss, og holder oss hele tiden oppdatert på nye prosedyrer og behandlinger. Alle behandlinger i klinikken blir godkjent av Stephan.

Han er spesialist i estetisk medisin og har jobbet med estetisk medisin siden år 2000. Han har personlig, høy faglig ekspertise, og er opptatt av behandlinger og prosedyrer som komplimenterer og fremhever den eksisterende, naturlige skjønnheten hos pasienten. 

President Harbitz gate 20D
0259 Oslo

Tlf. 901 74 462

Åpningstider vil i en periode fremover være noe varierende. I løpet av høsten vil ann kristin også være noen dager på jessheim, slik at man kan booke time både i hønefoss og på jessheim. 

ta kontakt for mer informasjon eller følg med på instagram og facebook for åpningstider.

tlf 918 24 649